Bijzondere verhalen

Kenzy

28-08-2017
Een paar weken geleden belde de mama van Kenzy naar Newborn Spa. Kenzy is 11 maanden en heeft een hersenbeschadiging. Doordat Kenzy in de lengte kleiner van stuk is en nog niet kan staan is hydrotherapie en babymassage erg goed voor zijn motorische en fysieke ontwikkeling.

Om teveel prikkels te voorkomen hebben we een privé afspraak gepland. Kenzy kwam vrolijk binnen met mama en tante en accepteerde alles; de omgeving, het plaatsen van het drijfsysteem en het plaatsen in het bad. Het duurde een paar seconden tot toen hij doorhad wat mogelijk was.

Lachend draaide hij rondjes en was duidelijk echt blij. Ontspannen in het water en heerlijk trappelend heeft hij 25 min. gefloat! Daarna heeft mama hem nog gemasseerd. Het was voor iedereen een bijzondere ervaring.

Review mama van Kenzy:

”Kenzy heeft onwijs genoten! Het was geweldig voor hem en het heeft onwijs goed geholpen! Na ons bezoek heeft hij heel vast geslapen. Nogmaals dank!”

Avery

01-12-2017
Avery is geboren met 27 weken en woog toen slechts 1230 gram. Nadat Avery 11 weken heeft doorgebracht in het ziekenhuis hebben zijn ouders vrijwel direct een afspraak gemaakt bij Newborn Spa.

Bij aankomst heeft hij rustig een flesje melk gedronken en zodra zijn kleine teentjes het water raakten zag je hoe ontspannen Avery was in het warme water.

Avery heeft zelfs 20 minuten¬†gefloat en is daarna door papa heerlijk gemasseerd. Zeker voor premature baby’s is babymassage erg belangrijk. Hierdoor krijgen ze vaak trek, eten beter en slapen dieper waardoor ze goed kunnen groeien.

Tijdens de massage vielen zijn oogjes bijna dicht en eenmaal aangekleed sliep hij heerlijk diep!

Review ouders van Avery :
”Op 1 december hebben wij met onze zoon Avery een bezoek gebracht aan de Newborn Spa voor een floatsessie en een cursus babymassage. Avery is vier maanden oud maar geboren na een zwangerschapsduur van 28 weken. Hij heeft 11 weken op de neonatologie afdeling gelegen. We hebben erg uitgekeken naar ons uitstapje naar Newborn Spa en het heeft onze verwachtingen overtroffen. Avery genoot zichtbaar van het floaten en hield het langer vol dan verwacht. Ook de babymassage vond hij heerlijk en passen wij nog steeds toe. Wij hebben heel de dag een heerlijk ontspannen baby gehad. Wat ook erg fijn was is dat de eigenaresse veel wist over prematuriteit en baby gerelateerde klachten. Hierdoor hebben wij veel tips op kunnen doen. Ik kijk nog elke dag naar de filmpjes die we hebben gemaakt die dag en heb ze aan alle artsen en therapeuten die Avery begeleiden laten zien. Dit is echt een geweldige ervaring geweest na een stressvolle periode. We raden het ook echt aan iedereen aan en hopen zo snel mogelijk weer een keer terug te komen.”

 

Jo√ęl

Geschreven door de ouders van¬†Jo√ęl¬†:

”Jo√ęl heeft een ernstige metabole ziekte, door een tekort aan energie in zijn lichaamscellen kan zijn lichaam niet goed functioneren. Het gevolg daarvan is dat hij waarschijnlijk niet ouder zal worden dan 18 jaar. Dan wordt zijn lichaam te groot om alle organen nog van energie te voorzien.

Door deze ziekte heeft Jo√ęl bijna geen spierspanning en heeft hij daar geen controle over. Jo√ęl heeft een geestelijke leeftijd van 9 maanden en een lichamelijke leeftijd van 7 maanden.¬†

Door het floaten kon Jo√ęl vrij in het water bewegen, eerst moest hij alles even onderzoeken en daarna zagen wij hem genieten van de vrijheid die hij opeens had. In het bad is Jo√ęl gewichtloos en kon hij alle kanten op. In een zwembad binnen zwemmen doen wij niet omdat hij meer kans heeft om ziek worden. De massage die wij geleerd hebben gebruiken wij nu elke dag en dit is fijn voor Jo√ęl zijn spiertjes zodat deze lekker soepel blijven maar ook de aanraking vindt hij heerlijk. Wij zagen een heel ontspannen mannetje liggen dat echt genoot.¬†

Toen Jo√ęl in december was opgenomen in het ziekenhuis voor een virus gaf onze verpleegkundige de tip om eens op de site te kijken. Bij thuiskomst heb ik dit gelijk gedaan en heb ik een mail gestuurd met de vraag of het qua leeftijd nog mogelijk was. De volgende ochtend kreeg ik gelijk een telefoontje dat wij het mochten komen proberen en daar zijn wij nu heel erg blij mee, Jo√ęl had 20 minuten de vrijheid die wij hem zo gunnen”.¬†

Tevreden babies en ouders

Als cadeau gekregen van vrienden. Vorige maand ook al geweest samen met een andere vriendin, vandaag gaan we weer. Beide kinderen hebben er van genoten. Oprechte aandacht voor de baby‚Äôs en ouders. Erg schoon en hygi√ęnisch!
Laxsajini Veth
Laxsajini Veth
08:39 06 Jan 19
Wij zijn hier 3 keer geweest met onze kleine man. Heel erg leuk en fijn. Ondanks dat hij in het bad gaan thuis niet leuk vond, vond hij dit wel fijn! Goede begeleiding en ook heel leuk om een massage te leren. Dit doen wij nog elke avond thuis voor het slapen! Bedankt!
tamara kops
tamara kops
13:23 05 Dec 18
Heerlijke middagje voor onze kleine. Goed haar rust kunnen pakken en weg zijn de krampjes. Einde van de dag heerlijk geslapen.ūüõĀūüí¶
Samet Keskin
Samet Keskin
17:15 24 Nov 18
Voor ons is het de 2de keer geweest dat we naar de newborn Spa zijn geweest en er gaan nog velen keren komen. We vinden het super leuk,hygi√ęnisch en vriendelijk. Zijn heel erg leuk geholpen en er hangt een goede sfeer. Een voordeel is ook dat er een apart hoekje is om te voeden! Alles is aanwezig om het zo ontspannen mogelijk te maken, onze zoon vind het heerlijk en zwemt lekker in schoon gloor vrij water. Als hij uit gezwommen is dan geven we hem een heerlijke massage daarna valt hij op de terugweg in de auto al in slaap. Thuis nog even voeden en lekker ze bedje in helemaal tevreden zijn wij!!Liefs Erwin Iris & kyan
Erwin en Iris van der Harst
Erwin en Iris van der Harst
17:44 02 Sep 18
Ik kan dit echt iedereen aanraden. Tijdens mijn Zwangerschap had ik al besloten dit wil ik doen als ze geboren is. Maar wel met het idee het is een extra luxe dus we doen het een keertje. Maar tijdens de float kwam ik hier al van terug. Onze dochter die vaak erg onrustig was werd heel rustig tijdens de float en massage maar vooral ook thuis viel ze heerlijk in slaap. Dus we gingen gewoon nog een keertje. Het is een prachtige zaak tot in de puntjes afgewerkt met een hele mooie uitstraling. En een lieve meid die keihard werk en echt weet wat ze doet en waar ze over praat. Ik zou bijna een derde nemen om dit weer te mogen ervaren.
Richella Van Renswoude
Richella Van Renswoude
16:38 15 Sep 18
Wij zijn voor de 2e keer bij Newborn Babyspa geweest..de 1ste keer was het super spannend voor ons omdat onze dochter erg huilt als wij haar in bad doen..we waren bang dat we andere baby's er mee zouden storen..En buiten dat onze dochter slaapt in de nacht bijna niet,en heeft erg last van buik krampjes..alle reden om naar Babyspa te gaan dus..na de eerste keer zagen wij meteen verandering zodra wij haar in het badje deden! Super trots waren wij en Sartia heel erg dankbaar we besloten toen meteen al gauw een nieuwe afspraak te maken, dit keer heeft ze extra genoten van het floaten en was helemaal uitgeput ze heeft 22 min gefloat ..En daarna heerlijk massage gehad van mama..ze heeft genoten tijdens de massage met veel gelach op haar lieve gezichtje..zodra we haar in de maxicosi gedaan hadden viel ze gelijk in slaap...we hebben de babyspa Z E NNN verlaten...tot de volgende keer! Wij raden alle newborn baby's aan om te gaan floaten de baby geniet intens..En wij als ouders genieten ook mee!
Sarah U.
Sarah U.
19:51 03 Apr 19
Super tevreden over Newborn Spa! Geweldige service vanaf de aankoop tot levering. Wij konden de cadeaubon niet uitprinten heeft hierover contact gehad. De eigenaresse heeft ervoor gezorgd dat de cadeaubon die avond nog werd bezorgd. In 1 woord TOPSERVICE
Michelle Liem
Michelle Liem
14:25 14 May 19
2e keer bij newbornspa,leuke ervaring. Ik merkte na de eerste keer al dat haar voetjes meer gingen bewegen.Leuk dagje weg voor ons rn lekker ontspannen voor de kleine. 80 km rijden voor ons maar is het zeker waard.
Tamer Erarslan
Tamer Erarslan
14:48 23 Mar 19
Wat een heerlijk relaxte ervaring voor ons en de baby! Ze genoot en ook geleerd om de kleine te masseren. Prettige ontvangst en direct een ontspannen sfeer.
Jan van Brunschot
Jan van Brunschot
06:38 09 Mar 19
Vandaag zijn we er voor de tweede keer. Ze is inmiddels al 6 maanden!! Helaas de laatste keer voor Sara! Eerste keer enorm genoten, vandaag kan het alleen maar beter worden!!! Zeer tevreden!!! Aardig personeel, meedenkend en het is er super schoon!! Zeker een aanrader.
Cansu Senal
Cansu Senal
15:53 21 Feb 19

Happy Service Award

Newborn Spa heeft in 2018 het keurmerk¬†‚ÄúOei ik groei Happy Service‚ÄĚ ontvangen. Dit keurmerk wordt uitsluitend gegeven aan organisaties die bewezen hebben op een veilige en¬†hygi√ęnische manier bij te dragen aan een goede binding met het kind. En hier zijn wij¬†natuurlijk heel erg trots op!

Reserveer hier nu eenvoudig online je afspraak.