Woensdag 25 maart.

Lieve lezers,

Jullie lezen dit bericht wegens de laatste update vanuit de overheid en dat de melding officieel gevallen is dat alle contact beroepen ook dienen te sluiten. Wij vallen deels onder de sector van kappers/schoonheidsspecialisten.

Met pijn in ons hart, maar met ieders gezondheid op nummer 1, hebben wij besloten Newborn Spa te sluiten tot in ieder geval 6 april.
Doordat in ons privé leven Corona ook naasten van ons inmiddels heeft bereikt zien we de ernst van de overdracht van het virus in, wanneer mensen nog geen verschijnselen vertonen. En kiezen we voor onze, maar bovenal ook voor jullie veiligheid.

Hieronder zie je een update over onze aanpak bij de huidige situatie:

Toegespitst op jullie situatie
We hopen dat we natuurlijk week na 6 april de deuren kunnen openen van Newborn Spa en hierom zullen we ook adviseren dat je alvast je sessie in gaat plannen voor in april/mei. Je kunt online de beschikbaarheden bekijken en de tijden. We horen graag van jullie naar welke dag/tijd jullie je geplande afspraak naartoe willen verschuiven.
Hiervoor kunnen jullie ons mailen via; info@newborn-spa.nl
Of dat je ons zelf contacteert wanneer alles voorbij is.
We houden jullie in ieder geval op de hoogte mocht er vanuit de overheid nog veranderingen volgen.

Zijn jullie nog telefonisch bereikbaar tot 6 april
Je kunt ons alleen per mail bereiken, aangezien we niet in de spa fysiek aanwezig zijn.

Ik heb een float gewonnen, is deze nog wel geldig na 6 april
Zodra de deuren weer opengaan van Newborn Spa heb je maximaal 4 weken de tijd om jullie gewonnen float in te plannen. Vergeet ons niet hierover tijdig te contacten, zodat we jullie gauw kunnen gaan inplannen!

Openingsdagen
Tot in ieder geval 6 april is de spa gesloten. Wil je een cadeaubon ophalen dan kun je de cadeaubon op een ander punt in Almere ophalen. Hiervoor dien je ons eerst even te mailen.
We blijven de bonnen dagelijks wel op de post doen.

Mijn baby is nu al bijna 6 maanden
Is je afspraak geannuleerd of wil je toch nog graag langskomen, maar is je baby al bijna 6 maanden. Dan kunnen jullie als uitzondering de spa bezoeken tot 7 maanden ipv 6 maanden.
Let wel; hoe ouder je baby is voor een 1e bezoek, hoe minder succesvol de sessie met het oog op het floaten kan verlopen.

Ik heb een cadeaubon en mijn baby is bijna 6 maanden
De algemene voorwaarden van de geldigheid van een cadeaubon blijven onveranderd. Je kunt deze via deze link nalezen.
Zoals je kunt terugvinden in de algemene voorwaarden en op de website blijft de cadeaubon 12 maanden geldig. Mocht je het niet meer redden of zien zitten met je eigen baby, dan kun je de bon altijd weggeven of gebruik maken van onze regift service om de bon aan iemand anders te geven en/of de geldigheidsduur van je cadeaubon te verlengen.

Ik heb een stempelkaart, kan ik vooruit plannen
We adviseren om inderdaad je sessies gewoon in te gaan plannen voor na 6 april. Je kiest de sessie (regular float/sleep well float/special Sunday float) en wanneer je inlogt kun je van je stempelkaart gebruik maken.
Kom je er niet uit? Stuur ons dan een mailtje of een app!

BFF actie
Kom je baby samen langs met 1 of meerdere vriendjes? Ontvang dat een spetterende korting per gezin!
De BFF actie kun je hier terugvinden en is met een extra maand verlengd!

Heb je nog vragen welke je niet hierboven kunt terugvinden of op de website bij meestgestelde vragen, dan kun je ons altijd mailen of bellen.

Menu