Lieve lezers,

Jullie lezen dit bericht wegens de laatste update vanuit de overheid en dat de melding officieel gevallen is dat alle contact beroepen weer vanaf 11 mei van start mogen gaan. Wij zijn ontzettend blij met dit nieuws en we kunnen niet wachten om de kleinste klantjes van het land weer te mogen ontvangen!

Belangrijk om te weten is dat wij hebben besloten om tot in ieder geval 1 juni een maximum van 2 baby’s per 1 spa sessie toe te laten.
Per 1 baby mogen er nog steeds 2 volwassenen bij de sessie aanwezig zijn.

Hieronder zie je een update over onze aanpak bij de huidige COVID-19 situatie:

COVID-19

Het beleid dat wij volgen is dat wij bezoekers in de Newborn Spa toelaten waarvan wij met vrij grote zekerheid weten dat zij gezond zijn. Als je daarom één van de volgende vragen met “ja” beantwoordt dan verzoeken wij je om je afspraak tijdig, volgens ons annuleringsbeleid, te annuleren.

 • Heb je nu corona?
 • Heeft (een van) je gezinsleden corona?
 • Ben je genezen van corona korter dan twee weken?
 • Heb je één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen,hoesten, keelpijn, benauwdheid
 •  Heb je koorts (meer dan 38⁰C)?
 • Heeft een van je gezinsleden deze symptomen?

Als op bovenstaande “nee” beantwoord is, kan de afspraak doorgaan volgens de volgende instructies:

 • Kom niet vroeger dan 25 minuten voor de sessie begint. Dit geeft je de gelegenheid je baby nog extra te voeden voor we gaan beginnen
 • Reinig je handen bij binnenkomt op de door ons aangegeven plaatsen
 • Volg de aanwijzingen van ons personeel op
 • Maxicosi’s en kinderwagens worden niet toegelaten in de spa
 • Zoals altijd dien je bij binnenkomst je schoenen uit te doen, ons hygiëne beleid is hierin niet veranderd
 • Houd je aan de tape aanwijzingen die we in de Newborn Spa hebben aangebracht om de 1,5 meter afstand te kunnen opvolgen tussen eventueel andere aanwezige klanten
 • Na elke sessie worden de baden schoongemaakt met alcohol, ons hygiëne beleid is hierin niet veranderd.
 • Na elke sessie worden de massage-bar, balie, pinautomaat, toilet, wachtruimte, commodes en deurklinken afgenomen met alcohol, ons hygiëne beleid is hierin niet veranderd.

Ik heb een float gewonnen, is deze nog wel geldig na 11 mei?
Vanaf 11 mei heb je maximaal 4 weken de tijd om jullie gewonnen float in te plannen. Vergeet ons niet hierover tijdig te contacten, zodat we jullie gauw kunnen gaan inplannen.

Mijn baby is nu al bijna 7 maanden
Is je afspraak geannuleerd of wil je toch nog graag langskomen, maar is je baby al bijna 7 maanden. Plan dan zo gauw mogelijk nog je afspraak in.
Let wel; hoe ouder je baby is voor een 1e bezoek, hoe minder succesvol de sessie met het oog op het floaten kan verlopen.

Ik heb een cadeaubon en mijn baby is bijna 7 maanden
De algemene voorwaarden van de geldigheid van een cadeaubon blijven onveranderd. Je kunt deze via deze link nalezen.
Zoals je kunt terugvinden in de algemene voorwaarden en op de website blijft de cadeaubon 12 maanden geldig. Mocht je het niet meer redden of zien zitten met je eigen baby, dan kun je de bon altijd weggeven of gebruik maken van onze regift service om de bon aan iemand anders te geven en/of de geldigheidsduur van je cadeaubon te verlengen. Je kunt sowieso tot 1 jaar/1,5 jaar met je kleintje bij ons terecht voor een workshop babymassage.

Ik heb een stempelkaart, kan ik vooruit plannen
We adviseren om inderdaad je sessies gewoon in te gaan plannen voor na 11 mei. Je kiest de sessie (regular float/sleep well float/special Treatment float) en wanneer je inlogt kun je van je stempelkaart gebruik maken.
Kom je er niet uit? Stuur ons dan een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

BFF actie/ Vaderdag actie/ Welkomst Actie
Kom je baby samen langs met 1 of meerdere vriendjes? Ontvang dat een spetterende korting per gezin!
De BFF actie en de andere acties kun je hier terugvinden.

Heb je nog vragen welke je niet hierboven kunt terugvinden of op de website bij meestgestelde vragen, dan kun je ons altijd mailen of bellen.

Menu