Over Sarita Langenhof

Eigenaresse Newborn Spa

”Mijn naam is Sarita Langenhof, moeder van 2 kinderen. Enkele jaren geleden ben ik begonnen met de grondbeginselen van Newborn Spa. Ik ben afgestudeerd als pedagogisch werker en gediplomeerd allround wellness medewerkster. Na ruim 16 jaar ervaring te hebben opgedaan in beide werkvelden heb ik daarnaast in 2016 het diploma voor zwangerschapsmassage behaald evenals de diploma’s voor docente Shantala babymasseuse en EHBO voor baby’s en kinderen”.

Sarita Langenhof

Wat is het doel van Newborn Spa?

Toen mijn dochter een baby was, zocht ik naar allerlei oplossingen om haar beter te laten slapen en eten. Zo kwam ik tot de ontdekking van het bestaan van hydrotherapie voor baby’s! Haar positieve reactie deed mij beseffen; dit moet in Nederland ook komen!

Ze sliep die dag en avond als een roosje. En ze was veel contenter dan normaal. In Azië is dit een bekend fenomeen en inmiddels door social media vindt het steeds meer zijn weg in Europa. En heeft bijna elk land een of meerdere Baby Spa’s. Het doel is om op een fijne en professionele wijze ouders & hun baby de beste start te geven, zodat iedereen in het gezin daarvan profiteert!

Jarenlange ervaring

Het concept ‘Baby Spa’ is erg populair aan het worden. Met de komst van nieuwe baby spa’s in Nederland hopen we dat ouders kiezen voor het welzijn, deskundigheid en de veiligheid van hun baby.

Newborn Spa onderscheidt zich omdat de ontwikkeling van je baby centraal staat. Onze jarenlange achtergrond in de wellness en pedagogiek onderbouwt dit. Inmiddels hebben wij meer dan 3000 baby’s en hun ouders kennis laten maken met de bijzondere baby spa diensten van Newborn Spa. Goed en verzorgend voor het tere huidje van je baby! Het zwemwater bij Newborn Spa is speciaal gezuiverd, dit is wat òns concept gegarandeerd uniek maakt!

Sarita Langenhof – Zakenvrouw van het Jaar 2019

Na een feestelijke én spannende finale voor de verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar werden donderdag 20 juni 2019 in het Aviodrome te Lelystad de winnaars bekendgemaakt.

In de categorie ZP nam Sarita Langenhof van Newborn Spa vol ongeloof de prijs in ontvangst. De jury roemt het feit dat Sarita het aandurfde om een heel nieuw concept te introduceren in Nederland. Newborn Spa biedt een veilige en professionele omgeving waarin ouders op een unieke manier de ontwikkeling van hun baby kunnen stimuleren.

Bij Newborn Spa stimuleer je de ontwikkeling van je baby op een unieke, professionele en veilige manier!

1

Tevreden ouders gingen je voor

Menu