Over Sarita

”Mijn naam is Sarita,¬†33 jaar en moeder van 2 kinderen van onder de 6 jaar. 6 jaar geleden ben ik begonnen met de grondbeginselen van Newborn Spa.¬†Ik ben afgestudeerd als pedagogisch werker en gediplomeerd allround wellness medewerkster. Na ruim 15 jaar¬†ervaring¬†te hebben opgedaan in¬†beide werkvelden¬†heb ik daarnaast in 2016 het diploma voor¬†zwangerschapsmassage¬†behaald evenals de diploma‚Äôs voor¬†docente Shantala babymasseuse¬†en¬†EHBO voor baby’s en kinderen”.

Wat is het doel van Newborn Spa?

Bijna vijf jaar geleden ben ik met mijn dochter in een baby wellness geweest en ik zag wat het voor haar deed! Ze sliep en at slecht en was vaak onrustig. Haar positieve reactie deed mij beseffen; dit moet in Nederland ook komen! Ze sliep die dag en avond als een roosje. En ze was veel contenter dan normaal.

In¬†Azi√ꬆis dit een bekend fenomeen en inmiddels door social media vindt het steeds meer zijn weg in Europa. En heeft bijna elk land een of meerdere Baby Spa’s¬†.

Het doel is om op een fijne en professionele wijze ouders & hun baby de beste start te geven, zodat iedereen in het gezin daarvan profiteert! 

Jarenlange achtergrond in de wellness en pedagogiek

Het concept ‘Baby Spa’ is erg populair aan het worden. Met de komst van nieuwe baby spa’s¬†in Nederland¬†hopen we¬†dat ouders¬†kiezen¬†voor het¬†welzijn, deskundigheid¬†en de¬†veiligheid¬†van hun baby.

Newborn Spa onderscheidt zich omdat de ontwikkeling van je baby centraal staat.

Onze jarenlange achtergrond in de wellness en pedagogiek onderbouwt dit. 
Inmiddels hebben wij¬†meer dan 2500 baby’s en hun ouders¬†kennis laten maken met de bijzondere baby spa¬†diensten van Newborn Spa.

Goed en verzorgend voor het tere huidje van je baby!

Het zwemwater bij Newborn Spa is speciaal gezuiverd, dit is wat òns concept gegarandeerd uniek maakt!

Happy Service Award

Newborn Spa heeft in 2018 het keurmerk¬†‚ÄúOei ik groei Happy Service‚ÄĚ ontvangen. Dit keurmerk wordt uitsluitend gegeven aan organisaties die bewezen hebben op een veilige en¬†hygi√ęnische manier bij te dragen aan een goede binding met het kind. En hier zijn wij¬†natuurlijk heel erg trots op!

Reserveer hier nu eenvoudig online je afspraak.