Sleep Well Float

Voor babies van 9 weken tot 6 maanden oud

Slaapt jouw kleintje onrustig in de nacht? Of vindt er in de avond standaard een ‘huiluurtje’ plaats? Wellicht is dit voor jullie de mogelijkheid om samen met je baby naar de spa te komen!¬†

Tijdens de sleep well float komt je baby langs om te floaten & de babymassage en als een kleine extra, passen we na de babymassage (mits je baby 4+ maanden is) en wanneer hij/zij daar nog energie voor heeft een korte baby yoga toe.

Let op: de sleep well sessies zijn niet te boeken in combinatie met kortingsbonnen/cadeaubonnen.

Hydrotherapie

N

Bevordert het slaapritme en kalmeert (onrustige) baby’s

N

Vergroot de longcapaciteit en versterkt spieren en botten

N

Gezuiverd, chloorvrij, warm water

N

Bevordert de zwemreflexen, coördinatie en het zelfbewustzijn

N

De zachte tegendruk van het water heeft een positief effect op de spijsvertering en de intensiteit van krampjes

Babymassage

N

Verlicht fysieke ongemakken (reflux/krampjes)

N

Versterkt de band met je baby

N

Versterkt de emotionele, psychomotorische ontwikkeling

N

Verbetert het immuunsysteem 

N

Kan helpen bij; krampjes, obstipatie, overstrekking en onrust

Floaten

Bij Newborn Spa combineren we hydrotherapie (floaten en bewegen in warm water) met baby massage.  Ook heeft Newborn Spa als enige baby spa van Nederland een eigen bron met gezuiverd water. Alleen het allerbeste voor het huidje van jouw baby!

Door onze gespecialiseerde kennis en al duizenden baby’s te hebben behandeld kunnen we jullie goed begeleiden in de verbale- en non verbale communicatie van je baby naar jou. Zelfs ouders met meerdere kinderen gaan vaak naar huis met veel meer kennis!

De babymassage is niet alleen super leuk om te doen, maar versterkt ook de band tussen jouw en je baby! De positieve mannier van aanraken helpt jullie in het beter begrijpen van non verbale communicatie. Je baby ontvangt op een liefdevolle manier de massage om ze geliefd, erkend en veilig te voelen.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Newborn- en Regular Float?
 • Ouders wisselen vaak tips en ervaringen uit omdat hun baby zich in dezelfde leeftijdscategorie bevindt.
 • Voornamelijk de massagegrepen zijn aangepast aan de leeftijd.
  De floatduur staat los van de leeftijd. Het zijn vaak de allerkleinsten die het het langst volhouden.
 • De floatduur is wel afhankelijk van de volgende factoren:
  – Heeft je baby een rustige dag gehad voor het bezoek aan de babyspa?
  – Heeft je baby kort voor de sessie nog gegeten?
  – Als je op tijd bent kan je baby nog even wennen aan de omgeving voor we gaan beginnen.
Hoe bereid je je voor en wat moet je meenemen?
 • Genoeg (extra) voeding en luiers.
 • Je wordt 10 minuten voor de sessie begint verwacht. Dit is belangrijk! Niet alleen ten behoeve van je baby en jezelf, maar ook voor de mensen met wie je eventueel een sessie deelt!
 • Je bent maximaal 25 minuten voor de sessie begint welkom als je je baby nog wilt voeden.
Je baby's fysieke & mentale ontwikkeling
 • Hydrotherapie (floaten en bewegen in het water) ondersteunt en stimuleert de mentale en fysieke ontwikkeling van je baby.
 • 1 sessie kan al bijdragen aan de genoemde voordelen, maar hoe vaker je komt hoe meer resultaat. Hierom hebben we ook voordeelpakketten beschikbaar. Deze kun je bekijken in de babyspa.
 • Hoe meer je baby zijn/haar hersenen en spieren worden geprikkeld, hoe sterker ze groeien.
 • Bij Newborn Spa, bieden wij de mogelijkheid dat je baby zich vrij en veilig in gezuiverd, chloorvrij water kan bewegen. Een blije baby = blije ouders!
Hoe plan ik het voeden van mijn baby in ?
 • We adviseren 20 minuten voor de sessie je baby (extra) te voeden! Hongerige baby’s willen niet lang floaten!
 • Na een bezoek aan Newborn Spa slapen de meeste baby’s erg lang zodat je gelijk het ritme van (fles) voeding weer kunt oppakken.
 • Probeer geen slaapje over te slaan of thuis minder voeding te geven dan gewoonlijk. Dit werkt vaak in het nadeel van zowel jou als je baby.¬†
 • Tip:¬†Wanneer je een bezoek aan Newborn Spa hebt gepland probeer voor en na je bezoek geen drukke activiteiten te ondernemen.
  Zelfs ergens lunchen, winkelen of een verjaardag kan teveel extra prikkels geven en dit kan in de avond resulteren in onrust en huilen.
Prematuriteit, eczeem, reflux en krampjes
 • Ons zwemwater is ideaal voor baby’s met huidproblemen of baby’s die, i.v.m. prematuriteit, niet met chloor in aanraking mogen komen wegens risico op ontstekingen!
 • Elke sessie draagt bij aan de voordelen, maar bij continu√Įteit behaal je de meeste resultaten.
 • Door de zachte tegendruk van het water worden ook de kleinste spiertjes versterkt; dit kan bijdragen tot het verminderen van reflux.
 • Door de warmte en de druk van het water en het bewegen wordt het spijsverteringsstelsel gestimuleerd.
  Na het floaten poepen baby’s dan ook regelmatig tot verbazing van de ouders.
 • De intensiteit van krampjes zijn in het water minder intensief. Tijdens de massage krijg je tips mee die je kunt toepassen bij krampjes, onrust, obstipatie etc.
Is er plek voor mijn wandelwagen?
 • Er is direct voor de ingang genoeg parkeerplek, zodat je alleen de Maxi-Cosie hoeft mee te nemen.
 • Er is ruimte voor 1 √† 2 kinderwagens, maar we vragen deze direct binnen te parkeren bij de garderobe i.v.m. de hygiene.
Bondingtime en levensbehoefte
 • Wij bieden een veilige en sfeervolle omgeving om je baby nog beter te leren kennen. Ondanks dat je baby alleen float in een badje ben je wel actief met je baby bezig.
 • De vrijheid doet zowel baby als ouder zichtbaar genieten.
 • Door je baby te masseren komt er een liefdeshormoon vrij en deze draagt bij aan een betere band tussen jou en je baby.
 • Wij vinden het erg leuk te kunnen melden dat er al heel veel vaders bij ons hun baby masseren en moedigen dit ook zeker aan!

  Levensbehoefte

 • Zodra je baby is geboren valt het ontwikkelen van de tastzin onder de belangrijkste levensbehoeften van je baby. Dit is net zo belangrijk als eten en drinken!
  Door middel van liefdevolle aanrakingen en massage voed je niet alleen deze behoefte, maar leer je ook je baby zijn/haar lichaamstaal beter kennen.
  Tijdens een sessie bij Newborn Spa krijg je veel bruikbare tips mee en kun je samen met andere ouders ervaringen delen, omdat jullie baby per sessie zich in dezelfde leeftijdsfase bevindt.
Flessenwarmer, koelkast en voedingshoek
 • In onze afgeschermde voedingshoek kun je gebruikmaken van een fijne stoel, voedingskussen en een box.
 • Flessenwarmer,koelkast en stopcontacten voor electrische flessenwarmers.
 • Bij ons kun je ook gebruik maken van de Beaba baby-espresso apparaat: Met dit apparaat heb je meteen water op de juiste temperatuur van 37 graden voor flesvoeding.

Sleep Well Float – ‚ā¨79,50

Voor babies van 9 weken tot 6 maanden oud

Super leuke ervaring. We zijn vriendelijk ontvangen en begeleid. Echt een aanrader. Onze kleine diva heeft onwijs genoten 🥰
Wat een leuke ervaring! Onze kleine vindt het floaten echt heerlijk en het gebeurt onder goede begeleiding. Sarita is heel erg vriendelijk en gaat super met de kleintjes om. Wij gaan iedere maand totdat onze meid er te groot voor is.
Super tevreden over Newborn Spa! Geweldige service vanaf de aankoop tot levering. Wij konden de cadeaubon niet uitprinten heeft hierover contact gehad. De eigenaresse heeft ervoor gezorgd dat de cadeaubon die avond nog werd bezorgd. In 1 woord TOPSERVICE
Super tevreden over Newborn Spa! Geweldige service vanaf de aankoop tot levering. Wij konden de cadeaubon niet uitprinten heeft hierover contact gehad. De eigenaresse heeft ervoor gezorgd dat de cadeaubon die avond nog werd bezorgd. In 1 woord TOPSERVICE
Wij zijn voor de 2e keer bij Newborn Babyspa geweest..de 1ste keer was het super spannend voor ons omdat onze dochter erg huilt als wij haar in bad doen..we waren bang dat we andere baby's er mee zouden storen..En buiten dat onze dochter slaapt in de nacht bijna niet,en heeft erg last van buik krampjes..alle reden om naar Babyspa te gaan dus..na de eerste keer zagen wij meteen verandering zodra wij haar in het badje deden! Super trots waren wij en Sartia heel erg dankbaar we besloten toen meteen al gauw een nieuwe afspraak te maken, dit keer heeft ze extra genoten van het floaten en was helemaal uitgeput ze heeft 22 min gefloat ..En daarna heerlijk massage gehad van mama..ze heeft genoten tijdens de massage met veel gelach op haar lieve gezichtje..zodra we haar in de maxicosi gedaan hadden viel ze gelijk in slaap...we hebben de babyspa Z E NNN verlaten...tot de volgende keer! Wij raden alle newborn baby's aan om te gaan floaten de baby geniet intens..En wij als ouders genieten ook mee!
2e keer bij newbornspa,leuke ervaring. Ik merkte na de eerste keer al dat haar voetjes meer gingen bewegen.Leuk dagje weg voor ons rn lekker ontspannen voor de kleine. 80 km rijden voor ons maar is het zeker waard.
2e keer bij newbornspa,leuke ervaring. Ik merkte na de eerste keer al dat haar voetjes meer gingen bewegen.Leuk dagje weg voor ons rn lekker ontspannen voor de kleine. 80 km rijden voor ons maar is het zeker waard.
Wat een heerlijk relaxte ervaring voor ons en de baby! Ze genoot en ook geleerd om de kleine te masseren. Prettige ontvangst en direct een ontspannen sfeer.
Vandaag zijn we er voor de tweede keer. Ze is inmiddels al 6 maanden!! Helaas de laatste keer voor Sara! Eerste keer enorm genoten, vandaag kan het alleen maar beter worden!!! Zeer tevreden!!! Aardig personeel, meedenkend en het is er super schoon!! Zeker een aanrader.
Ontzettend leuk voor je kleine! Ik zou het iedereen aanraden! Je ziet echt hoe ze genieten om lekker vrij te bewegen! Heerlijk schoon en gezellig met andere ouders en babies! Ondanks van ver gekomen door de sneeuw, het was het zeker waard!

Reserveer jouw Float sessie

Happy Service Award

Newborn Spa heeft in 2018 het keurmerk¬†‚ÄúOei ik groei Happy Service‚ÄĚ ontvangen. Dit keurmerk wordt uitsluitend gegeven aan organisaties die bewezen hebben op een veilige en¬†hygi√ęnische manier bij te dragen aan een goede binding met het kind. En hier zijn wij¬†natuurlijk heel erg trots op!