Met of voor mama

Newborn Spa is er naast de baby’s ook voor alle mama’s. Zo bieden wij diverse cursussen en workshops voor een gezellige middag bij ons in de spa. Ben je zwanger? Dan kan je kiezen voor een heerlijke zwangerschapsmassage. Op deze pagina vindt je een overzicht van de mogelijkheden. Toch meer informatie nodig? Neem dan even contact met ons op.

Cursus Shantala babymassage

200,00

3 x 75 minuten

Babymassage is genieten voor twee! Baby’s zijn gevoelig voor liefdevolle aandacht en aanrakingen. Ontvang daarnaast een Newborn Spa Cadeaubon t.w.v. € 50,00.

Meer informatie

Zwangerschapsmassage Lomi Lomi Hapai

75,00

60 minuten

Dit is een hele bijzondere massage; bijzonder om te geven, maar vooral om te ontvangen. Deze massage vindt zijn oorsprong in Hawaï en wordt al generaties lang overgedragen en is dus al duizenden jaren oud.

Meer informatie

Zwangerschapsmassage Hydro

80,00

60 minuten

Tijdens deze massage lig je met je rug op een warmwaterkussen welke gevuld is met water van ca. 38 graden. Door de soepelheid van het kussen worden je rug, nek en schouders ook mee gemasseerd.

Meer informatie

Cadeaubon

Op zoek naar een uniek cadeau? Newborn Spa heeft cadeaubonnen al vanaf € 25,00. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Verzendkosten binnen Nederland: € 2,90. Gratis verzending bij een besteding van € 75,00 of meer. Je bestelt ze heel eenvoudig online door op de onderstaande button te drukken.

1

Tevreden ouders gingen je voor

Menu