1. Home
  2. Wellness

Wellness bij Newborn Spa

Bij Newborn Spa kan je naast onze floats ook terecht voor heerlijke wellness activiteiten, zowel voor baby als mama. Hieronder staan alle wellness diensten die we momenteel aanbieden, zoals heerlijke massages voor de mama’s of het knippen van de nagels van je kleintje. Neem voor meer informatie over alle diensten of voor het maken van een afspraak contact met ons op.

Workshop Shantala babymassage

80,00

ongeveer 60 minuten

Babymassage is genieten voor twee! Liefdevolle aandacht en aanrakingen zijn een levensbehoefte van je baby. Leer in deze workshop je baby geheel te masseren. Na de massage leer je ook nog baby yoga toe te passen en nemen we voetdrukpunten door. Erg handig bij het verlichten van verkoudheden, onrust, obstipatie en doorkomende tandjes. Ook superleuk om cadeau te geven. De workshop is ook geschikt voor opa's en oma's. Als extra ontvang je ook nog het e-book van Newborn Spa. Met allerlei handige tips en een ontspanningsmassage voor je kleintje!

Meer informatie

Zwangerschapsmassage Lomi Lomi Hapai

85,00

60 minuten

Dit is een hele bijzondere massage; bijzonder om te geven, maar vooral om te ontvangen. Deze massage vindt zijn oorsprong in Hawaï en wordt al generaties lang overgedragen en is dus al duizenden jaren oud.

Meer informatie

Cadeaubon

Op zoek naar een uniek cadeau? Newborn Spa heeft cadeaubonnen al vanaf € 15,00. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Verzendkosten binnen Nederland: € 2,90. Gratis verzending bij een besteding van € 75,00 of meer. Je bestelt ze heel eenvoudig online door op de onderstaande button te drukken.

1

Tevreden ouders gingen je voor

Menu
Thuis leren je baby masseren? Klik in het 'menu' op Ebook voor meer informatie.
This is default text for notification bar