1. Home
  2. Wellness

Wellness bij Newborn Spa

Bij Newborn Spa kan je naast onze floats ook terecht voor heerlijke wellness activiteiten, zowel voor baby als mama. Hieronder staan alle wellness diensten die we momenteel aanbieden, zoals heerlijke massages voor de mama’s of het knippen van de nagels van je kleintje. Neem voor meer informatie over alle diensten of voor het maken van een afspraak contact met ons op.

Happy Nails

Vanaf 7,50

Veel ouders vinden het eng om de nagels van hun baby te knippen/vijlen. Vaak zijn ze bang dat er iets mis gaat, of dat er per ongeluk al eens in een vingertje of teentje geknipt is. Bij Newborn Spa kun je de handjes en/of voet nageltjes van je baby laten verzorgen al vanaf € 7,50.

Meer informatie

Cursus Shantala babymassage

155,00

3 x 75 minuten

Babymassage is genieten voor twee! Baby’s zijn gevoelig voor liefdevolle aandacht en aanrakingen. Ontvang daarnaast een Newborn Spa Cadeaubon t.w.v. € 50,00.

Meer informatie

Zwangerschapsmassage Lomi Lomi Hapai

85,00

60 minuten

Dit is een hele bijzondere massage; bijzonder om te geven, maar vooral om te ontvangen. Deze massage vindt zijn oorsprong in Hawaï en wordt al generaties lang overgedragen en is dus al duizenden jaren oud.

Meer informatie

Zwangerschapsmassage Hydro

85,00

60 minuten

Tijdens deze massage lig je met je rug op een warmwaterkussen welke gevuld is met water van ca. 38 graden. Door de soepelheid van het kussen worden je rug, nek en schouders ook mee gemasseerd.

Meer informatie

Cadeaubon

Op zoek naar een uniek cadeau? Newborn Spa heeft cadeaubonnen al vanaf € 15,00. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Verzendkosten binnen Nederland: € 2,90. Gratis verzending bij een besteding van € 75,00 of meer. Je bestelt ze heel eenvoudig online door op de onderstaande button te drukken.

1

Tevreden ouders gingen je voor

Menu