1. Home
  2. Wellness

Wellness bij Newborn Spa

Naast de baby spa kun je ook terecht voor andere wellness activiteiten.
Neem voor meer informatie over alle diensten of voor het maken van een afspraak contact met ons op.

Mini webinar 0-6 maanden

7,95

30 minuten

Wil jij super fijne tips & tricks ontvangen over de slaap van jouw kindje? Hoe herken je honger-en slaapsignalen? Wat is slaapregressie? En wat te doen met krampjes?

Meer informatie

Webinar 0-12 maanden

17,50

60-75 minuten

In dit webinar duiken we dieper in op de slaap en ontspanning van je kindje. Hoe zit het nu met de slaapcycli? Hoe kun je massage in je rituelen brengen, voor het dieper en langer (door) slapen van je kindje?

Meer informatie

Webinar 12-36 maanden

17,50

60-75 minuten

Hoe ga ik om met de verlatingsangst van mijn kindje? Welke slaapmethodes zijn er allemaal? Wil je overgaan van ledikant naar een peuterbed?

Meer informatie

Postnatale massage

149,00

60 minuten

Een bevalling brengt zowel lichamelijk als emotioneel veel in beweging. Tijdens de kraam periode en erna is het ontzettend belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, want goed voor jezelf zorgen is automatisch goed voor je kindje zorgen. De massage geeft ontspanning en verlichting en helpt het lichaam zich sneller en beter te kunnen herstellen. Ook wanneer je geen klachten hebt in deze periode is het een echte treatment voor lichaam en geest. Eventueel in combinatie met een massage voor je baby. Alleen thuis te reserveren!

Meer informatie

Workshop Shantala babymassage

80,00

ongeveer 60 minuten

Babymassage is genieten voor twee! Liefdevolle aandacht en aanrakingen zijn een levensbehoefte van je baby. Leer in deze workshop je baby geheel te masseren. Na de massage leer je ook nog baby yoga toe te passen. Ook superleuk om cadeau te geven. De workshop is ook geschikt voor opa's en oma's. Als extra ontvang je ook nog het Ebook t.w.v. €15 van Newborn Spa. Met allerlei handige tips en een stap voor stap beschreven ontspanningsmassage met foto's voor je kleintje!

Meer informatie

Cadeaubon

Op zoek naar een uniek cadeau? Newborn Spa heeft cadeaubonnen al vanaf € 15,00. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Verzendkosten binnen Nederland: € 2,90. Gratis verzending bij een besteding van € 75,00 of meer. Je bestelt ze heel eenvoudig online door op de onderstaande button te drukken.

1

Tevreden ouders gingen je voor

Menu
Thuis leren je baby masseren? Klik in het 'menu' op Ebook voor meer informatie.
This is default text for notification bar