Afspraak maken

Wil je een afspraak maken maken bij Newborn Spa? Dan kan je hieronder kiezen voor een van onze floats, zoals de Regular Float, Sleep Well Float of Private Float. Klik onder de gewenste float op ‘Nu boeken’ en volg de stappen om je boeking te plaatsen. Alle sessies zijn hetzelfde, maar we raden aan met een baby tot 8 weken vroeger op de dag langs te komen. Het biedt zowel je baby als voor jullie als ouder vele voordelen om zo vroeg mogelijk bij Newborn Spa langs te komen. Veel baby’s hebben nog napijnen wegens de geboorte en kunnen hierdoor soms huilen wanneer ze op hun rug liggen of wanneer je de armpjes door de kleertjes aan het doen bent. Het floaten zorgt voor directe ontspanning bij elke baby. Ook bied het bij vele baby’s direct verlichting bij krampjes, obstipatie, overmatig huilen en onrust.

Maak een keuze uit de volgende floats

*Maximaal aantal volwassenen per baby

Per baby kunnen er maximaal 2 volwassenen aanwezig zijn voor bij de Regular Float en maximaal 6 voor bij de Private Float. Extra meegebrachte personen of kinderen worden niet toegelaten in de spa. Newborn Spa beschikt niet over een aparte wachtruimte en is afwisselen niet toegestaan. Lees voor meer informatie de algemene voorwaarden rustig door!

Zodra je online boekt ontvang je direct een bevestiging per mail

Vergeet je SPAM box niet te checken

Dezelfde dag nog langskomen? Neem telefonisch contact op

Baby spa is alleen toegankelijk voor max. 2 volwassenen per baby

Met meerdere personen komen? Reserveer een Private Float

Reserveer je een sessie dan ga je akkoord met de voorwaarden

Alle sessies zijn hetzelfde, maar verschillen in leeftijden en tijden

Boeken voor een meerling of met meer komen? Neem contact op

De voordelen van Newborn Spa

Meer informatie

Elke baby geniet van de vrijheid van bewegen in het warme gezuiverde water. Een gelukkige baby is gelukkige ouders! De deskundigheid van ons professionele team voorziet elk gezin van waardevolle gouden tips toegespitst op jullie situatie en jullie baby. Bij ons staat de baby en zijn/haar welzijn met liefde op nummer 1 en dit maakt Newborn Spa de nummer 1 baby spa van Nederland.

Bij Newborn Spa stimuleer je de ontwikkeling van je baby op een unieke, professionele en veilige manier!

Menu