De eerste Baby Spa van Nederland

Het biedt zowel je baby als voor jullie als ouder vele voordelen om zo vroeg mogelijk bij Newborn Spa langs te komen. Veel baby’s hebben nog napijnen wegens de geboorte en kunnen hierdoor soms huilen wanneer ze op hun rug liggen of wanneer je de armpjes door de kleertjes aan het doen bent. Het floaten zorgt voor directe ontspanning bij elke baby. Ook bied het bij vele baby’s direct verlichting bij krampjes, obstipatie, overmatig huilen en onrust.

Doordat je de ontwikkeling op een hele andere wijze aan het stimuleren bent zie je je baby op een hele andere manier. Dit versterkt ook de band tussen ouder en kind. Daarnaast versterkt het floaten alle spieren en botten, zie je bij schrikachtige baby’s en bij baby’s in het algemeen echt hun zelfvertrouwen groeien. Veel ouders die ons vast bezoeken horen dan ook van zorginstanties dat hun baby voorloopt op de reguliere ontwikkeling. Al bij 1 sessie zie je vaak dat je baby thuis lichamelijk nieuwe ontwikkelingen laat zien. Hoe mooi is dat! Lees hierom zeker al onze mooie reviews van gelukkige ouders die al met 1 sessie verlost waren van nare klachten bij hun baby of weer eens fijn hebben kunnen doorslapen.

Met name voor te vroeg geboren baby’s is ons programma meer dan geschikt. Het is wetenschappelijk onderzocht dat wanneer je baby op deze wijze wordt gestimuleerd de groei en immuumsysteem wordt versterkt. Ons speciaal gezuiverd water is met uitstek geschikt voor tere, allergie gevoelige of eczeem huidjes! Je zult direct voelen zodra je baby uit het water is hoe zacht het huidje aanvoelt! Je baby hoeft geen klachten te hebben om voordeel te halen uit ons programma. Het versterkt de ontwikkeling zowel fysiek als mentaal. En je ziet aan baby’s dat ze bij bezoek 2 al precies weten wat ze bij ons komen doen! Elke baby geniet van de vrijheid van bewegen in het warme gezuiverde water. Een gelukkige baby is gelukkige ouders!

De deskundigheid van ons professionele team voorziet dan ook elk gezin van waardevolle gouden tips toegespitst op jullie situatie en jullie baby. Bij ons staat de baby en zijn/haar welzijn met liefde op nummer 1 en dit maakt Newborn Spa de nummer 1 baby spa van Nederland.

Newborn Spa Baby Spa

Maak een keuze uit de volgende floats

Alle sessies zijn hetzelfde, maar we raden aan met een baby tot 8 weken vroeger op de dag langs te komen. Bekijk de vele voordelen en tarieven hieronder.

Regular Float

Voor baby’s van 14 dagen tot 6 maanden oud. Afspraken vinden s'ochtends en in de middag plaats. Maximaal 2 volwassenen per baby*.

Speciaal gezuiverd water

Babywellness 30 min. floaten

Professionele babymassage begeleiding

100% Biologische Massageolie

Handdoeken

Drijfband

Zwemluier en broekje

Baby wegen

Advies op maat

69,50

per sessie

Afspraak maken

Sleep Well Float

Voor baby’s van 14 dagen tot 6 maanden oud. Afspraken vinden s'avonds plaats. Maximaal 2 volwassenen per baby*.

Speciaal gezuiverd water

Babywellness 30 min. floaten

Professionele babymassage begeleiding

100% Biologische Massageolie

Baby Yoga*

Handdoeken

Drijfband

Zwemluier en broekje

Baby wegen

Advies op maat

79,50

per sessie

*Een korte Baby Yoga sessie volgt na de babymassage, mits je baby ouder is dan 4 maanden en geen afwijkingen in de heupen heeft.

Afspraak maken

Private Float

Voor baby’s van 14 dagen tot 6 maanden oud. Afspraken vinden s'ochtends en in de middag plaats. Maximaal 6 volwassenen per baby*.

Speciaal gezuiverd water

Babywellness 30 min. floaten

Professionele babymassage begeleiding

100% Biologische Massageolie

Baby Yoga*

Baby massage olie t.w.v. € 17,50

Handdoeken

Drijfband

Zwemluier en broekje

Baby wegen

In alle rust de beleving met je familie

Advies op maat

280,00

per private sessie

*Een korte Baby Yoga sessie volgt na de babymassage, mits je baby ouder is dan 4 maanden en geen afwijkingen in de heupen heeft.

Afspraak maken
*Maximaal aantal volwassenen per baby

Per baby kunnen er maximaal 2 volwassenen aanwezig zijn voor bij de Regular Float en maximaal 6 voor bij de Private Float. Extra meegebrachte personen of kinderen worden niet toegelaten in de spa. Newborn Spa beschikt niet over een aparte wachtruimte en is afwisselen niet toegestaan. Lees voor meer informatie de algemene voorwaarden rustig door!

Floating

Heeft een positief effect op de spijsvertering en de intensiteit van krampjes door de zachte tegendruk van het water

Bevordert de zwemreflexen, coördinatie en het zelfbewustzijn

Gezuiverd, chloorvrij, warm water

Vergroot de longcapaciteit en versterkt spieren en botten

Bevordert het slaapritme en kalmeert (onrustige) baby’s

Baby Yoga

Leert je baby al vroeg met stress om te gaan

Wordt en blijft je baby lichamelijk soepel(er) en sterk(er)

Wordt je baby meer ontspannen

Leert je baby al vroeg om zich open te stellen en contact te maken

Leer jij je baby beter kennen: wat vindt hij/zij wel of niet fijn? Waar heeft hij/zij behoefte aan?

Wordt de ontwikkeling van o.a. de spijsvertering, hersenen, bloedsomloop en zenuwstelsel van je baby gestimuleerd

Babymassage

Kan helpen bij; krampjes, obstipatie, overstrekking en onrust

Verbetert het immuunsysteem

Versterkt de emotionele, psychomotorische ontwikkeling

Versterkt de band met je baby

Verlicht fysieke ongemakken (reflux/krampjes)

Speciaal gezuiverd water

Het zwemwater bij Newborn Spa is speciaal gezuiverd water van 35 tot 37 graden dat doet denken aan het gevoel in de baarmoeder.

Gezuiverd water is zachter en puurder dan normaal kraanwater en bevat geen kalkresten, roest, bezinksel, chloor en andere chemicaliën. Hierom is het uitermate geschikt voor baby’s met hevige eczeem of andere huidklachten! Zodra je baby uit het water komt voel je hoe zacht het huidje is! De baden worden gereinigd na elke sessie en zijn van hoge kwaliteit. De zachte tegendruk van het water heeft een positief effect op de spijsvertering en de intensiteit van krampjes. Het water bevordert de zwemreflexen, coördinatie en het zelfbewustzijn van je baby op een natuurlijke manier. Daarnaast vergroot het de longcapaciteit en versterkt het spieren en botten. Verder bevordert het slaapritme en kalmeert (onrustige) baby’s.

De voordelen van Baby Yoga

Baby Yoga bij Newborn Spa zorgt ervoor dat je baby nog meer ontspannen wordt. Baby Yoga is inbegrepen bij de Sleep Well Float en Private Float, mits je baby ouder is dan 4 maanden en geen afwijkingen in de heupen heeft.

Dankzij Baby Yoga leert je baby al vroeg om om te gaan met stress en wordt meer ontspannen. Verder zorgt het voor lichamelijke verbetering omdat je baby er soepel(er) en sterk(er) van wordt. De ontwikkeling van o.a. de spijsvertering, hersenen, bloedsomloop en zenuwstelsel zal daarnaast verder worden gestimuleerd en leert je baby zich al vroeg open te stellen en contact te maken. Ook is het voor jou als ouder een prettige ervaring om je baby nog beter te leren kennen. Zo leer je wat hij/zij wel of niet fijn vindt en behoefte aan heeft.

Baby Spa Baby massage
Baby Spa Baby massage

Professionele babymassage begeleiding

In alle floats bij Newborn Spa is een professionele babymassage begeleiding inbegrepen. Babymassages kunnen helpen bij krampjes, obstipatie, overstrekking en onrust.

De andere voordelen van babymassages zijn bijvoorbeeld de verbetering van het immuunsysteem, maar ook verlicht het fysieke ongemakken zoals reflux en krampjes. Daarnaast verbeterd het de emotionele en psychomotorische ontwikkeling van je baby. Ook voor jou als ouder is het een prettige ervaring omdat het de band met je baby verder versterkt.

Cadeaubon

Op zoek naar een uniek cadeau? Newborn Spa heeft cadeaubonnen al vanaf € 25,00. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Verzendkosten binnen Nederland: € 2,90. Gratis verzending bij een besteding van € 75,00 of meer. Je bestelt ze heel eenvoudig online door op de onderstaande button te drukken.

Menu