Baby Spa

Hydrotherapie

N

Bevordert het slaapritme en kalmeert (onrustige) baby’s

N

Vergroot de longcapaciteit en versterkt spieren en botten

N

Gezuiverd, chloorvrij, warm water

N

Bevordert de zwemreflexen, coördinatie en het zelfbewustzijn

N

De zachte tegendruk van het water heeft een positief effect op de spijsvertering en de intensiteit van krampjes

Babymassage

N

Verlicht fysieke ongemakken (reflux/krampjes)

N

Versterkt de band met je baby

N

Versterkt de emotionele, psychomotorische ontwikkeling

N

Verbetert het immuunsysteem 

N

Kan helpen bij; krampjes, obstipatie, overstrekking en onrust

Alle sessies zijn hetzelfde! Ze vinden alleen plaats op verschillende tijdstippen! In de ochtend en in de avond kunnen baby’s van 0-6 maanden langskomen. En daartussen zit je baby in een¬†Newborn of Regular sessie met andere baby’s van dezelfde leeftijd.

Let op! Per baby kunnen er max. 2 volwassenen aanwezig zijn. Lees hiervoor de algemene voorwaarden rustig door! Wil je met je hele gezin komen of met familie? Dan kun je een privé sessie reserveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Maak op basis van de leeftijd van je baby een keuze uit de volgende sessies:

Newborn Float

Voor pasgeboren baby’s van 14 dagen tot 8 weken oud

N

Babywellness 30 min. floaten

N

Professionele babymassage begeleiding

N

100% Biologische Massageolie

N

Handdoeken

N

Drijfband

N

Zwemluier en broekje

N

Baby wegen

‚ā¨ 69,50

per sessie

Regular Float

Voor baby’s van 9 weken tot 6 maanden oud

N

Babywellness 30 min. floaten

N

Professionele babymassage begeleiding 

N

100% Biologische Massageolie

N

Handdoeken

N

Drijfband

N

Zwemluier en broekje

N

Baby wegen

‚ā¨ 69,50

per sessie

Sleep Well Float

Voor baby’s van 9 weken tot 6 maanden oud

N

Babywellness 30 min. floaten

N

Professionele babymassage begeleiding

N

100% Biologische Massageolie

N

Handdoeken

N

Drijfband

N

Zwemluier en broekje

N

Baby wegen

‚ā¨ 79,50

per sessie

Cadeaubon

Op zoek naar een uniek cadeau? Er zijn al cadeaubonnen vanaf 25 euro. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen!

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Newborn- en Regular Float?
 • Ouders wisselen vaak tips en ervaringen uit omdat hun baby zich in dezelfde leeftijdscategorie bevindt.
 • Voornamelijk de massagegrepen zijn aangepast aan de leeftijd.
  De floatduur staat los van de leeftijd. Het zijn vaak de allerkleinsten die het het langst volhouden.
 • De floatduur is wel afhankelijk van de volgende factoren:
  – Heeft je baby een rustige dag gehad voor het bezoek aan de babyspa?
  – Heeft je baby kort voor de sessie nog gegeten?
  – Als je op tijd bent kan je baby nog even wennen aan de omgeving voor we gaan beginnen.
Hoe bereid je je voor en wat moet je meenemen?
 • Genoeg (extra) voeding en luiers.
 • Je wordt 10 minuten voor de sessie begint verwacht. Dit is belangrijk! Niet alleen ten behoeve van je baby en jezelf, maar ook voor de mensen met wie je eventueel een sessie deelt!
 • Je bent maximaal 25 minuten voor de sessie begint welkom als je je baby nog wilt voeden.
Je baby's fysieke & mentale ontwikkeling
 • Hydrotherapie (floaten en bewegen in het water) ondersteunt en stimuleert de mentale en fysieke ontwikkeling van je baby.
 • 1 sessie kan al bijdragen aan de genoemde voordelen, maar hoe vaker je komt hoe meer resultaat. Hierom hebben we ook voordeelpakketten beschikbaar. Deze kun je bekijken in de babyspa.
 • Hoe meer je baby zijn/haar hersenen en spieren worden geprikkeld, hoe sterker ze groeien.
 • Bij Newborn Spa, bieden wij de mogelijkheid dat je baby zich vrij en veilig in gezuiverd, chloorvrij water kan bewegen. Een blije baby = blije ouders!
Hoe plan ik het voeden van mijn baby in ?
 • We adviseren 20 minuten voor de sessie je baby (extra) te voeden! Hongerige baby’s willen niet lang floaten!
 • Na een bezoek aan Newborn Spa slapen de meeste baby’s erg lang zodat je gelijk het ritme van (fles) voeding weer kunt oppakken.
 • Probeer geen slaapje over te slaan of thuis minder voeding te geven dan gewoonlijk. Dit werkt vaak in het nadeel van zowel jou als je baby.¬†
 • Tip:¬†Wanneer je een bezoek aan Newborn Spa hebt gepland probeer voor en na je bezoek geen drukke activiteiten te ondernemen.
  Zelfs ergens lunchen, winkelen of een verjaardag kan teveel extra prikkels geven en dit kan in de avond resulteren in onrust en huilen.
Prematuriteit, eczeem, reflux en krampjes
 • Ons zwemwater is ideaal voor baby’s met huidproblemen of baby’s die, i.v.m. prematuriteit, niet met chloor in aanraking mogen komen wegens risico op ontstekingen!
 • Elke sessie draagt bij aan de voordelen, maar bij continu√Įteit behaal je de meeste resultaten.
 • Door de zachte tegendruk van het water worden ook de kleinste spiertjes versterkt; dit kan bijdragen tot het verminderen van reflux.
 • Door de warmte en de druk van het water en het bewegen wordt het spijsverteringsstelsel gestimuleerd.
  Na het floaten poepen baby’s dan ook regelmatig tot verbazing van de ouders.
 • De intensiteit van krampjes zijn in het water minder intensief. Tijdens de massage krijg je tips mee die je kunt toepassen bij krampjes, onrust, obstipatie etc.
Is er plek voor mijn wandelwagen?
 • Er is direct voor de ingang genoeg parkeerplek, zodat je alleen de Maxi-Cosie hoeft mee te nemen.
 • Er is ruimte voor 1 √† 2 kinderwagens, maar we vragen deze direct binnen te parkeren bij de garderobe i.v.m. de hygiene.
Bondingtime en levensbehoefte
 • Wij bieden een veilige en sfeervolle omgeving om je baby nog beter te leren kennen. Ondanks dat je baby alleen float in een badje ben je wel actief met je baby bezig.
 • De vrijheid doet zowel baby als ouder zichtbaar genieten.
 • Door je baby te masseren komt er een liefdeshormoon vrij en deze draagt bij aan een betere band tussen jou en je baby.
 • Wij vinden het erg leuk te kunnen melden dat er al heel veel vaders bij ons hun baby masseren en moedigen dit ook zeker aan!

  Levensbehoefte

 • Zodra je baby is geboren valt het ontwikkelen van de tastzin onder de belangrijkste levensbehoeften van je baby. Dit is net zo belangrijk als eten en drinken!
  Door middel van liefdevolle aanrakingen en massage voed je niet alleen deze behoefte, maar leer je ook je baby zijn/haar lichaamstaal beter kennen.
  Tijdens een sessie bij Newborn Spa krijg je veel bruikbare tips mee en kun je samen met andere ouders ervaringen delen, omdat jullie baby per sessie zich in dezelfde leeftijdsfase bevindt.
Flessenwarmer, koelkast en voedingshoek
 • In onze afgeschermde voedingshoek kun je gebruikmaken van een fijne stoel, voedingskussen en een box.
 • Flessenwarmer,koelkast en stopcontacten voor electrische flessenwarmers.
 • Bij ons kun je ook gebruik maken van de Beaba baby-espresso apparaat: Met dit apparaat heb je meteen water op de juiste temperatuur van 37 graden voor flesvoeding.

Bekende gezichten in de Spa

Youp Kötter- Reesema

Hana de lasertherapeute

Elize Kruuk

Rony Louanne

Saar Koningsberger

Tevreden ouders gingen je voor

Als cadeau gekregen van vrienden. Vorige maand ook al geweest samen met een andere vriendin, vandaag gaan we weer. Beide kinderen hebben er van genoten. Oprechte aandacht voor de baby‚Äôs en ouders. Erg schoon en hygi√ęnisch!
Laxsajini Veth
Laxsajini Veth
08:39 06 Jan 19
Wij zijn hier 3 keer geweest met onze kleine man. Heel erg leuk en fijn. Ondanks dat hij in het bad gaan thuis niet leuk vond, vond hij dit wel fijn! Goede begeleiding en ook heel leuk om een massage te leren. Dit doen wij nog elke avond thuis voor het slapen! Bedankt!
tamara kops
tamara kops
13:23 05 Dec 18
Heerlijke middagje voor onze kleine. Goed haar rust kunnen pakken en weg zijn de krampjes. Einde van de dag heerlijk geslapen.ūüõĀūüí¶
Samet Keskin
Samet Keskin
17:15 24 Nov 18
Voor ons is het de 2de keer geweest dat we naar de newborn Spa zijn geweest en er gaan nog velen keren komen. We vinden het super leuk,hygi√ęnisch en vriendelijk. Zijn heel erg leuk geholpen en er hangt een goede sfeer. Een voordeel is ook dat er een apart hoekje is om te voeden! Alles is aanwezig om het zo ontspannen mogelijk te maken, onze zoon vind het heerlijk en zwemt lekker in schoon gloor vrij water. Als hij uit gezwommen is dan geven we hem een heerlijke massage daarna valt hij op de terugweg in de auto al in slaap. Thuis nog even voeden en lekker ze bedje in helemaal tevreden zijn wij!!Liefs Erwin Iris & kyan
Erwin en Iris van der Harst
Erwin en Iris van der Harst
17:44 02 Sep 18
Ik kan dit echt iedereen aanraden. Tijdens mijn Zwangerschap had ik al besloten dit wil ik doen als ze geboren is. Maar wel met het idee het is een extra luxe dus we doen het een keertje. Maar tijdens de float kwam ik hier al van terug. Onze dochter die vaak erg onrustig was werd heel rustig tijdens de float en massage maar vooral ook thuis viel ze heerlijk in slaap. Dus we gingen gewoon nog een keertje. Het is een prachtige zaak tot in de puntjes afgewerkt met een hele mooie uitstraling. En een lieve meid die keihard werk en echt weet wat ze doet en waar ze over praat. Ik zou bijna een derde nemen om dit weer te mogen ervaren.
Richella Van Renswoude
Richella Van Renswoude
16:38 15 Sep 18
Wij zijn voor de 2e keer bij Newborn Babyspa geweest..de 1ste keer was het super spannend voor ons omdat onze dochter erg huilt als wij haar in bad doen..we waren bang dat we andere baby's er mee zouden storen..En buiten dat onze dochter slaapt in de nacht bijna niet,en heeft erg last van buik krampjes..alle reden om naar Babyspa te gaan dus..na de eerste keer zagen wij meteen verandering zodra wij haar in het badje deden! Super trots waren wij en Sartia heel erg dankbaar we besloten toen meteen al gauw een nieuwe afspraak te maken, dit keer heeft ze extra genoten van het floaten en was helemaal uitgeput ze heeft 22 min gefloat ..En daarna heerlijk massage gehad van mama..ze heeft genoten tijdens de massage met veel gelach op haar lieve gezichtje..zodra we haar in de maxicosi gedaan hadden viel ze gelijk in slaap...we hebben de babyspa Z E NNN verlaten...tot de volgende keer! Wij raden alle newborn baby's aan om te gaan floaten de baby geniet intens..En wij als ouders genieten ook mee!
Sarah U.
Sarah U.
19:51 03 Apr 19
Super tevreden over Newborn Spa! Geweldige service vanaf de aankoop tot levering. Wij konden de cadeaubon niet uitprinten heeft hierover contact gehad. De eigenaresse heeft ervoor gezorgd dat de cadeaubon die avond nog werd bezorgd. In 1 woord TOPSERVICE
Michelle Liem
Michelle Liem
14:25 14 May 19
2e keer bij newbornspa,leuke ervaring. Ik merkte na de eerste keer al dat haar voetjes meer gingen bewegen.Leuk dagje weg voor ons rn lekker ontspannen voor de kleine. 80 km rijden voor ons maar is het zeker waard.
Tamer Erarslan
Tamer Erarslan
14:48 23 Mar 19
Wat een heerlijk relaxte ervaring voor ons en de baby! Ze genoot en ook geleerd om de kleine te masseren. Prettige ontvangst en direct een ontspannen sfeer.
Jan van Brunschot
Jan van Brunschot
06:38 09 Mar 19
Vandaag zijn we er voor de tweede keer. Ze is inmiddels al 6 maanden!! Helaas de laatste keer voor Sara! Eerste keer enorm genoten, vandaag kan het alleen maar beter worden!!! Zeer tevreden!!! Aardig personeel, meedenkend en het is er super schoon!! Zeker een aanrader.
Cansu Senal
Cansu Senal
15:53 21 Feb 19

Happy Service Award

Newborn Spa heeft in 2018 het keurmerk¬†‚ÄúOei ik groei Happy Service‚ÄĚ ontvangen. Dit keurmerk wordt uitsluitend gegeven aan organisaties die bewezen hebben op een veilige en¬†hygi√ęnische manier bij te dragen aan een goede binding met het kind. En hier zijn wij¬†natuurlijk heel erg trots op!

Reserveer hier nu eenvoudig online je afspraak.