Hydrotherapie

N

Bevordert slaapritme en kalmeert (onrustige) baby’s

N

Vergroot de longcapaciteit en versterkt spieren & botten

N

Gezuiverd, chloorvrij, warm water

N

Bevordert de zwemreflexen, coördinatie en het zelfbewustzijn

N

De zachte tegendruk van het water heeft een positief effect op de spijsvertering en de intensiteit van krampjes

Babymassage

N

Verlicht fysieke ongemakken (reflux/krampjes)

N

Versterkt de band met je baby

N

Versterkt emotionele, psychomotorische ontwikkeling

N

Verbetert het immuunsysteem 

N

Kan helpen bij; krampjes, obstipatie, overstrekking 

en onrust

Newborn Spa voordelen

Speciaal gezuiverd water

Het zwemwater bij Newborn Spa is speciaal gezuiverd, dit is wat òns concept gegarandeerd uniek maakt.

Rolstoel vriendelijk

Onze Baby Spa is rolstoel vriendelijk en is slechts meters verwijderd van de parkeerplekken.

5 dagen incl. weekend geopend

Onze Baby Spa is 5 dagen geopend, inclusief het weekend. Sessies in de avond zijn mogelijk op afspraak.

Premature & dysmature baby's

Onze Baby Spa is toegankelijk voor pasgeboren baby’s van¬†14 dagen tot 8 weken oud.

Gediplomeerd personeel

Onze jarenlange achtergrond in de wellness en pedagogiek onderbouwen onze gediplomeerde kennis.

Gratis parkeren voor de deur

De gratis parkeerplekken zijn enkele meters verwijderd van onze ingang. Je hoeft niet ver te lopen.

Tevreden ouders gingen je voor

Als cadeau gekregen van vrienden. Vorige maand ook al geweest samen met een andere vriendin, vandaag gaan we weer. Beide kinderen hebben er van genoten. Oprechte aandacht voor de baby‚Äôs en ouders. Erg schoon en hygi√ęnisch!
Laxsajini Veth
Laxsajini Veth
08:39 06 Jan 19
Wij zijn hier 3 keer geweest met onze kleine man. Heel erg leuk en fijn. Ondanks dat hij in het bad gaan thuis niet leuk vond, vond hij dit wel fijn! Goede begeleiding en ook heel leuk om een massage te leren. Dit doen wij nog elke avond thuis voor het slapen! Bedankt!
tamara kops
tamara kops
13:23 05 Dec 18
Heerlijke middagje voor onze kleine. Goed haar rust kunnen pakken en weg zijn de krampjes. Einde van de dag heerlijk geslapen.ūüõĀūüí¶
Samet Keskin
Samet Keskin
17:15 24 Nov 18
Voor ons is het de 2de keer geweest dat we naar de newborn Spa zijn geweest en er gaan nog velen keren komen. We vinden het super leuk,hygi√ęnisch en vriendelijk. Zijn heel erg leuk geholpen en er hangt een goede sfeer. Een voordeel is ook dat er een apart hoekje is om te voeden! Alles is aanwezig om het zo ontspannen mogelijk te maken, onze zoon vind het heerlijk en zwemt lekker in schoon gloor vrij water. Als hij uit gezwommen is dan geven we hem een heerlijke massage daarna valt hij op de terugweg in de auto al in slaap. Thuis nog even voeden en lekker ze bedje in helemaal tevreden zijn wij!!Liefs Erwin Iris & kyan
Erwin en Iris van der Harst
Erwin en Iris van der Harst
17:44 02 Sep 18
Ik kan dit echt iedereen aanraden. Tijdens mijn Zwangerschap had ik al besloten dit wil ik doen als ze geboren is. Maar wel met het idee het is een extra luxe dus we doen het een keertje. Maar tijdens de float kwam ik hier al van terug. Onze dochter die vaak erg onrustig was werd heel rustig tijdens de float en massage maar vooral ook thuis viel ze heerlijk in slaap. Dus we gingen gewoon nog een keertje. Het is een prachtige zaak tot in de puntjes afgewerkt met een hele mooie uitstraling. En een lieve meid die keihard werk en echt weet wat ze doet en waar ze over praat. Ik zou bijna een derde nemen om dit weer te mogen ervaren.
Richella Van Renswoude
Richella Van Renswoude
16:38 15 Sep 18
Wij zijn voor de 2e keer bij Newborn Babyspa geweest..de 1ste keer was het super spannend voor ons omdat onze dochter erg huilt als wij haar in bad doen..we waren bang dat we andere baby's er mee zouden storen..En buiten dat onze dochter slaapt in de nacht bijna niet,en heeft erg last van buik krampjes..alle reden om naar Babyspa te gaan dus..na de eerste keer zagen wij meteen verandering zodra wij haar in het badje deden! Super trots waren wij en Sartia heel erg dankbaar we besloten toen meteen al gauw een nieuwe afspraak te maken, dit keer heeft ze extra genoten van het floaten en was helemaal uitgeput ze heeft 22 min gefloat ..En daarna heerlijk massage gehad van mama..ze heeft genoten tijdens de massage met veel gelach op haar lieve gezichtje..zodra we haar in de maxicosi gedaan hadden viel ze gelijk in slaap...we hebben de babyspa Z E NNN verlaten...tot de volgende keer! Wij raden alle newborn baby's aan om te gaan floaten de baby geniet intens..En wij als ouders genieten ook mee!
Sarah U.
Sarah U.
19:51 03 Apr 19
Super tevreden over Newborn Spa! Geweldige service vanaf de aankoop tot levering. Wij konden de cadeaubon niet uitprinten heeft hierover contact gehad. De eigenaresse heeft ervoor gezorgd dat de cadeaubon die avond nog werd bezorgd. In 1 woord TOPSERVICE
Michelle Liem
Michelle Liem
14:25 14 May 19
2e keer bij newbornspa,leuke ervaring. Ik merkte na de eerste keer al dat haar voetjes meer gingen bewegen.Leuk dagje weg voor ons rn lekker ontspannen voor de kleine. 80 km rijden voor ons maar is het zeker waard.
Tamer Erarslan
Tamer Erarslan
14:48 23 Mar 19
Wat een heerlijk relaxte ervaring voor ons en de baby! Ze genoot en ook geleerd om de kleine te masseren. Prettige ontvangst en direct een ontspannen sfeer.
Jan van Brunschot
Jan van Brunschot
06:38 09 Mar 19
Vandaag zijn we er voor de tweede keer. Ze is inmiddels al 6 maanden!! Helaas de laatste keer voor Sara! Eerste keer enorm genoten, vandaag kan het alleen maar beter worden!!! Zeer tevreden!!! Aardig personeel, meedenkend en het is er super schoon!! Zeker een aanrader.
Cansu Senal
Cansu Senal
15:53 21 Feb 19

Happy Service Award

Newborn Spa heeft in 2018 het keurmerk¬†‚ÄúOei ik groei Happy Service‚ÄĚ ontvangen. Dit keurmerk wordt uitsluitend gegeven aan organisaties die bewezen hebben op een veilige en¬†hygi√ęnische manier bij te dragen aan een goede binding met het kind. En hier zijn wij¬†natuurlijk heel erg trots op!

Reserveer hier nu eenvoudig online je afspraak.